16 Şubat 2016 Salı

Düğün Fotoğrafı Mekanları - Haydarpaşa Garı

Tarihe yolculuk yaptıran yer; Haydarpaşa Garı
Bir önce ki yazımızda düğün ve nişan fotoğrafı dış mekan çekim yerlerinde kış aylarının, yağmurlu günlerin kurtarıcısı olarak Rahmi Koç Müzesinden bahsetmiştik. Bu yazımızda ise sizleri yine tarihe yolculuk yaptıran yerlerden Haydarpaşa Garından bahsedeceğiz.
Devrin Osmanlı Padişahı II.Abdülhamit tarafından yaptırılan yıllara ve pek çok yangına meydan okuyan Haydarpaşa Garı bir çok alanda sevenlerine hizmet etmeye devam etmektedir.
Haydarpaşa Garı denilince pek çok kişinin ilk aklına gelecek olan sahne türk filmlerinden aşina olduğumuz elinde bavulu ile merdivenlerde İstanbulun güzelliğini seyreden aynı zamanda İstanbul’a yeni adım atmış kişi yada aile olacaktır. Bunun yanında Haydarpaşa Garını pek çok filimde, reklamlarda, kliplerde veeee bizler için en önemlisi Düğün ve Nişan Fotoğrafı çekimlerinde görebiliyorsunuz.
Buranın düğün ve nişan fotoğrafı çekimlerinde tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden biri hava durumu koşulları geliyor. Bunun yanında Anadolu yakasında olup zamanı kısıtlı olan çiftler için ise çok güzel bir noktadır. Fazla geniş bir alan olmaması, gar içerisinde sadece turistik ziyaretler yada düğün fotoğrafı çekimlerinin olması çekimlerin uzamaması ve yaklaşık olarak 2 saat içerisinde bitmesine olanak sağlıyor.


Haydarpaşa Garında Düğün ve Nişan fotoğrafı çektirecek çiftlere tavsiyelerimiz;
Haydarpaşa Garında dış mekan düğün fotoğrafı çekimi ücretli olup hafta içi mesai bitimine kadar davetiyeniz ile birlikte rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Güvenlik nedeni ile gar etrafında izin verilen bölgeler içerisinde fotoğraf çekimi yapılabilmektedir.

Copyright © Atölye 365

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder